c. Montserrat Roig, 14
08192 St. Quirze del Vallès . Barcelona
 


Projectes d'instalĚlacionsPlans d'emergŔncia i autoprotecciˇ
Projectes ambientalesProjectes d'obres

Vidal Enginyeria Integral, S.L. és una empresa de serveis, sorgida l'any 1999,amb l'afany d'oferir als seus clients un ampli ventall de serveis d'enginyeria industrial i arquitectura.
La vocació inicial, derivada dels nostres orígens com a enginyeria de serveis, s'ha anat diversificant a altres camps, per tal d'adaptar els nostres serveis a les demandes dels clients. Qualitat TÜV

Plantegem solucions tècniques que engloben l'assessorament inicial, el disseny i el control de l'execució del projecte, oferint un servei integral.

Per aquest motiu valorem en primera instància la qualitat, proporcionant als nostres clients els elements que constitueixen l'estructura bàsica de la nostra capacitat tecnològica: un equip de tècnics multi disciplinars i una sòlida experiència, avalada per l'execució de centenars de projectes, en diferents sectors i àrees industrials.

La nostra empresa ha potenciat els camps tècnics, aprofundint en aquells aspectes quotidians que generen major problemàtica a les empreses, en tractar-se de requisits d'obligat compliment, exigits generalment per l'Administració Pública. Bàsicament la nostra tasca es centra en la realització dels següents projectes:

Projectes d'Instal·lacions / Plans d'Emergència i Autoprotecció / Projectes Ambientals / Projectes d'Obres

Paral·lelament a l'activitat d'enginyeria i arquitectura disposem d'un servei d'assessorament capaç de donar ràpida resposta tècnica, amb l'objectiu de garantir la qualitat dels nostres serveis.
Empresa. Vidal Enginyeria
Projectes: Industrial i d'Arquitectura
Links
Clients
NotÝcies
Contacte
└rea Privada

Home


  Crielec Daikin Vilasoi Gefisa Sabo Española Schneider electric EIC
Vidal Enginyeria Integral S.L. * Contacte * Nif: B63234645 * Nota Legal * By Anunzia